Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Стратегии

Как се създава устойчиво печеливша компания?

Вижте какво ще научите по време на Клуб Investor.bg от самия проф. Ерик Фламхолц

Как се създава устойчиво печеливша компания?

Илюстрация: Investor Media Group

„С нетърпение очаквам идването си в София през май и участието си в Клуб Investor.bg... Ще споделя с вас моя опит, за да го използвате във вашия бизнес по правилния начин“. Това казва във видео обръщение проф. Ерик Фламхолц в навечерието на  Клуб Investor.bg – Предприемачество.

Той е помогнал на стотици организации да направят успешно преминаване през различните етапи на растеж и развитие. В допълнение, той е провеждал семинари и тренинги за широк спектър от фирми и организации, сред които AMEX Global Travel, FedEx, Nike, Colgate, Palmolive, Forbes Presidents Forum, General Motors, PepsiCo и много други.

За първи път проф. Фламхолц ще посети България, за да сподели своето ноухау, базирано на 35-годишен консултантски опит с компании от цял свят. Той е специален лектор в новото издание на Клуб Investor.bg Предприемачество на 30 май в Capital Fort. Чрез полезни практически примери под формата на семинар и уъркшоп Фламхолц ще разкрие как се създава устойчиво печеливша компания и кои са двигателите на финансовия успех. Професорът ще участва и в дискусия на тема как да изберем правилното финансиране, необходимо за развитие на бизнеса. Новото издание на Клуб Investor.bg е полезно за предприемачи, собственици на бизнес, висш мениджмънт, мениджъри от средно ниво, стартиращи компании и др.

За актуална информация за предстоящото събитие следете сайта.

Генерален партньор на Клуб Investor.bg - Предприемачество е Пощенска банка. Събитието се провежда с подкрепата на FORTEAM, iuvo Group, Индустриален Холдинг България, ЕЛАНА Финансов Холдинг, Sirma Group и Мedical Dent.

гледано: 18164   Още видео
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
2 гласа

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Бойчо Попов
Още по темата: Стратегии

Последни новини

 
Спонсорирано съдържание

Коментари ()


Още от Стратегии
Двама души спечелиха стипендии за обучение в реномирания бизнес университет ВУЗФ